Är det inte märkligt när...

... oväntade individer återvänder tillbaka till ruta 1?

... julmusten tar precis slut lagom till annandags jul?

... det vackraste man någonsin skådat, åker ner för en nerförsbacke som är brant och vit?

... man insett att man har levt i förnekelsens tid och glömt sina principer?

... den person man är ämnad att vara med har varit framför näsan på en hela tiden utan ens vetskap?

... man öppnar en ny dörr utan förväntningar så sker dom mest spektaulära sakerna?

... man sitter och planerar för framtiden mister man att leva i nuet?

... detta inlägg lämnar spår hos varenda en av er som känner er träffade och kan relatera till något av de ovanstående punkterna?


I rest my case och ber om ett öppet sinne för framtiden



Carpe Diem
// S


Smile.

Bara för att det är jul, och juldagen idag, så får man ändå inte glömma att blogga, det är en plikt man har till det svenska samhället, eller hur? För alla läser ju vår blogg, vi har ju cirkus 2000.000 besökare per vecka, så vi måste ju leva upp till er besökarens krav. mhhmmm.. Nej Jag drev, jag brukar göra det väldigt mkt, inte speciellt rolig heller för den delen, meeeeen det hindrar mig inte att fortsätta att driva och skoja i en frekvent skala. Mhhhm!

Jag kom på en sak medan jag åt min sista köttbulle igår kväll:

Det som är fel, är det som känns mest rätt

Kanske finns någon där ute som förstår vad jag menar och tänker "ahh jag fattar precis"!

Haaa en super uper duper kväll, inte för att det är juldagen utan för att man ska ha super uper duper kvällar varje kväll!


Adjöken


// S


Idag så ska man inte...

  • ... åka in till stan för att försöka handla dom sista små fjuttiga julklapparna (folk trampar på en, även dom som är mindre än en själv)
  • ... vara elak mot någon, även mot dom som förtjänar ens bitterhet, det är ju trots allt dagen för julafton( be nice)
  • ... tro att gräset är grönare på andra sidan, man ska veta att gräset är grönare på andra sidan
  • ... vara ledsen över det man inte har, utan glädjas av det som är framför en( yeah okay)
  • ... tro att jultomten kommer komma tidigt morgon bitti (finns ingen snö för farfarn att ta sig fram på)


Men okay bortsett från detta.... Have a happy and merry Christmas!



// S


Dagens...

LÅT: Iron & wine - Flightless bird, American mouth

Dedikerad till S & E

Bartenda
Låt oss tänka tillbaks på vår tid i Makrigalos då jag extraknäckte som bartender // J

Klappjakt.


Som vanligt...jag har inte köpt en endaste julklapp och det är redan dan före dan före dopparedan...men idag så ska jag och flickorna gå på klappjakt...jag vet inte ens vad jag ska köpa...ingen i min familj har önskat sig något...jag får väl köpa det jag köper till dom varje jul...hårprodukter till pappa (som nästan inte har ett hårstrå kvar på hjässan) från Björn Axén...något köksredskap till mamma...och kläder till lillebror som han troligtvis kommer att byta..

Jag själv har önskat mig ett träningskort...jag behöver verkligen komma i form...har gått upp 5 kg på 3 månader...känner mig som en degklump...aja nu ska jag käka lite snabbt...vi hörs imorgon.

XOXO//
J


Edward Cullen, be mine!

Jaa jag är precis som resten av fjårtizz världen just nu som är helt besatta av vampyren Edward, bara då att jag kanske är lite äldre, cirka sex år äldre, men ändå, vad spelar det för roll egentligen?

Japp jag är kär i en varelse som inte existerar, i en vampyr rättare sagt, som inte ser ut som han gör i verkligheten med sina blåa ögon och långa hår, så det är inte Robert Pattinson jag vill ha, utan Edward, exakt som på filmen, exakt sådär iskall och het och beskyddande. FINNS DET INGEN  SOM ÄR SOM HONOM FAST ÄNDÅ LEVER I VERKLIGHETEN? Finns det inte en copy någonstans i världen som bara väntar på mig?? Jaaa snälla det måste det väl finnas. Det är inte första gången jag blir kär i det orealistiska, i det ologiska och i det non-existing. Då jag var fem år blev jag kär i James bond Jr, den tecknade figuren,(ohh ja det var en riktig förälskelse) Och sen cirkus 15 år senare, är jag förälskad i en annan figur( får inte glömma att beställa tid hos en psykolog)

Jag är kär i nått som inte finns, för det som finns är jag så himlaaans trött på!



// S

Jag vill också ha en vampyr efter mig!

Ja jag vet att TWILIGHT bara är en film, och saker som sker på film är långt ifrån våran verkligheten, jaa jag vet, men det hjälper inte mig att sluta drömma om det, om den där typen av kärlek som visas på filmduken, om den perfekta killen som gör vad som helst för att skydda den han älskar etc etc. Jag vill också ha någon som skulle göra vad som helst för mig, någon som kan flyga bort mig till det högsta trädet och sätta mig där brevid honom. ÅHHHH jag är en sån sentimental människa som blir helt blödig efter sånna filmer. Men är det så himla fel att vilja ha det som på film? Är jag psykiskt störd för att jag drömmer om något overkligt? Är det sjukt att jag vägrar nöja mig medel-kärlek? Jag vill inte ha det som inte ger mig samma känsla som Twilight & The Notebook ger!

I'm a sucker, men jag vill bara ha en vampyr efter mig, en sån som Edward, het som fan, och iskallt snäll.






"And so the lion fell in love with the lamb.
What a stupid lamb.
What a sick, masochistic lion"

//S

Thank god it's friday.

Idag ska vi se twilight, har hört att den ska vara jättebra men sedan börjar man jämföra den med Harry Potter och då börjar jag bli lite skeptiskt. Harry är ju inte direkt en höjdare för min del (fastän jag sett alla 18 filmer). Men kärlekshistorier brukar alltid vara ganska söta så de blir nog bra i alla fall.

Ska bli mysigt att traffa flickorna igen, vi har ju bestämt att vi ska köra någon dinner eller bio (eventuellt båda) minst en gång i månaden, och idag behövs det verkligen.. Jag känner mig ganska slut. Som E påpekade i ett tidigare inlägg så har jag fått mitt körkort. JAG ÄR SÅ JÄVLA LÄTTAD!....ni förstår inte vad jag har fått gå igenom...bl.a 2 godkända teoriprov och två ansökningar om körkortstillstånd....lite trög...jag vet...men nu är de för fan över. FYFANO.

Juste, jag hade egentligen planerat att baka idag men de blir nog inte av....ska antagligen hjälpa kusinen med hennes uppsats...man måste ge och ta i det här livet har jag insett...får väl baka imorgon eller på söndag.


Nu ska jag äta lite hade jag tänkt....är hungrig som en bisonoxe.


XOXO / J

SF Bio: Twilight får premiär i november

Dagens...

DJUR: Råtta





Ruttna i helvetet j*vla spinkiga fula råtta-tojj

Du kommer aldrig kunna trycka ner mig igen, ALDRIG!!!... du kommer aldrig få någon som mig, inse det.
Fult utseende, ful insida, rutten hjärna, hål i hjärtat.

Jag och en vän pratade idag om 2009, vi föräntar oss faktiskt ett bra år, vi båda tyckte att både 07 och 08 var skitdåliga år och att bara dåliga saker hände då. NU kommer framtiden, nu börjar det nya året med bra saker och det gamla finns inte mer, aldrig mer.

Idag är iofs en lycklig dag också, min bästis J har tagit sin brum brum-kort. Hon förtjänade det mer än någon annan rallyförare. Du kan riva lappen nu om Sveriges Värsta Bilförare!!

Jag måste vara med er två imorgon, jag måste. Det är bara ni som får mig och må bra, jag älskar er från djupet av mitt hjärta. (L)

Jag vil få mitt resultat från tentan, jag är nervös. Har det gått dåligt rasar hela min värld ihop, men som sagt då är jag iofs fortfarande cool, jag menar jag kommer ju få en omtenta till då. Woho!!

Vad kommer ni läsare göra på nyår då?
Ajuste vi har bara tre läsare och det är vi själva och vi kommer vara med varandra på nyår.... Så jag tar nog tillbaka frågan...

                                                                    

Jag hatar att redovisa.


Idag så skulle jag muntligt redovisa ett rättegångsbesök jag hade varit på....Jag ville dö....Jag hatar att redovisa. ..De är de värsta jag vet...
Först boffa jag upp ett halvt cigarettpaket och gick på toa 8 gånger.... Under själva redovisningen blir jag alltid så nervös så att jag glömmer bort vissa ord....Sen så blir jag alltid så torr i munnen eller något....jag såg ut som Jim Carrey i filmen "Mina, jag & Irene" i scenen då han ätit tabletter som gör honom törstig...och när allting var över så skratta jag hysteriskt tills jag grät för spänningarna och nervositeten släppte.

Har någon något  tips på hur man inte skämmer ut sig, tack?

/J

JC
This is what I looked like...

Stressad över nada.

Är ni precis som jag. Känner er stressade hela tiden vad ni än gör? Jag älskar och stressa och det är mitt stora problem, när jag väl ska någonstans då väntar jag alltid och gör massa annat i flera timmar innan tills jag har ungerfär 10 min kvar tills jag ex. ska gå hemifrån. Under dom 10 min ska jag föna håret, välja kläder, sminka mig och kasta i mig något och käka. så ser mitt liv praktiskt taget ut varje dag.
Igår fick jag det svart på vitt. Det stod i City-tidningen att allt fler unga tjejer stressar och får magproblem. Alla dom mediciner som dom räknade upp i tidningen för magbesvär.....finns hemma hos mig.

Piller dödar allt.....det dödar spermier, det dödar huvudvärk, det dödar magbesvär, det dödar i en överdos till och med dig själv!!

Den stora räddningen i livet för att dygnen ska räcka till är den kära röda tjuren. Helst den som inte är så söt. Orka med att man ska gå upp i vikt också, då har jag ytterligare något och stressa över.



Helvetes människor

Män är skit J, jag har erfarenhet. Alla är skit.
Det finns seriöst ingen aledning och vara trogen eller snäll för ingen annan jävel är det mot dig.
Ha inget förhållande. Det leder bara till problem.

Ps. Jag är på jobbet och arbetar ihjäl mig.
Jag älskar mitt jobb, jag känner mig så otroligt effektiv. Jag dricker kaffe, bloggar och pluggar.
Fan vad mkt man får gjort på en och samma gång,

Det här är tider det, jämfört med gamla kassa-helvetes-butiken. En halvtimme kändes som en livstid, en rast kändes som en fis i rymden och kunderna var värre än helvetet själv.


Fyfano säger jag bara.



Här sitter man och tror att man har ett lyckligt förhållande men NO SAID NICKE.
Fyfano säger jag bara. För män och för den där jävla ansiktsboken som har bidragit till att man inte alls behöver ha gått en utbildning för att bli spion fastän man inte vill.

Nu ska jag dra hela historien...

Jag som inte har facebook går in på min väns facebook för att kolla lite på min pojkväns facebook.
SEEEEEEEEEEEEEEN.....så ser jag en bild på min pojkvän dansa med någon bondflicka på någon julfest med jobbet.
Tror han att han får lägga tassarna på alla han vill utan min tillåtelse...jag blir så förbannad att de ryker ur öronen....NEJ...jag är inte svartsjuk....jag är rasande.


/J


I Want Nordic Hair.

Största misstaget på denna jord måste vara Schampoo för skandinaviskt hår. Vad roligt att alla skandiver jag känner har platt och rakt hår utom jag, jag måste väl inse att jag härstammar mer från aporna än alla andra. Somliga tycker det är såååå jobbigt med rakt hår. Soooomliga(jag) tycker det är sååå jobbigt med fult äckligt hår krulligt och konstiga vågor i håret vaje dag. En plattång,visst, det har jag. Mitt hår känner på sig när det finns fukt i närheten, direkt när jag öppnat dörren och är i porten känner jag hur håren reser sig på huvudet och jag drar i det ju mer jag går. När jag kommer till skolan var jag inte alls så söt som jag trodde jag skulle vara. Håret ligger som slickat på skallen, fast det är lockigt. Svårt att förklara men så är det.

RASIST--------->                              


Egentligen så är jag ytlig.

Utseendet spelar ingen roll, eller hur? Alla som sa ja är riktiga hycklare eller i en förnekelse period och behöver vakna upp till liv nu. Utseendet spelar roll och det gör det hela tiden i ens liv och människor dömer en konstant på utseendet innan de lär känna personligheten, frågan är då, är detta rätt? Nej det är det verkligen inte men det betyder inte att det yttre är bara ett skal för det inre. no it's more

Vem av dessa två tror du att arbetsgivaren kommer att anställa, då båda har en likartad utbildning, samma sociala kompetens en lika lång erfarenhet anpassad till jobbet?


Little miss Jenny or maybe little miss Amy?

Dagens...



URRINGNING: Okänd slinka


Hon dog av en överdos av smink veckan efter detta foto.





Dagens...



RUMPA: Adriana Limas

Det är väldigt svårt att motstå hennes välsvarvade stjärt. 




Jag har generat mig...

Vet ni vad?
Förutom att Askungen ska på bal, så är det sista dagen av frid och fröjd för imorgon är det dags för en ny vecka, och då innebär det oftast en massa drägel och plågsamma tidiga mornar, you know the drill. Därför ska jag ställa in mötet imorgon för att unna mig själv en lyxig spa dag med kantarell bad från Polen( to die for), Armandos speciell gjorda pistage-ansikts mask och sedan ska jag nog avsluta spa-tiden med ett hummerfylld gyttjebad direkt från Medelhavet, det var så underbart sist! Och för att inte glömma naglarna så måste jag beställa tid hos Anki, hon är så bäst på att forma dom, helt sjukt!

Somliga har det så himlans bra, men jag är tyvärr inte en av dom, för allt var en lögn, för imorgon ska jag upp tidigt för att gå till U N I -FUCKING-V E R S I T Y, japp it sucks, börja inte.

Dagens...



FILM: A guide to recognizing your saints.


Om en pojkes uppväxt i åttiotalets Astoria, New York. När han ser sina vänner dö, hamna i fängelse eller knarka bort sina liv, börjar han själv tro att helgonen skyddar honom från deras öde.




Söndagkväll

Måste alltid tvättstugan vara upptagen när jag ska ha den? Måste en del människor abonnera upp hela stället och ta alla maskiner samtidigt plus att dom hämtar dit alla sina ungar som ska springa runt där och hoppa på bordet och de första jag ser när jag kommer in är att nån unge sitter på toa med öppen dörr och pappan står utanför. Orka göra zoo av våran tvättstuga. Jag behöver tvätta, fatta det.

Varför är söndag alltid den tråkigaste dagen i veckan, iaf i mitt liv. En dag som man är ledig på men man har alltid hundra grejer och tänka på så man blir aldrig ledig i vilket fall. Och inte kan man gå lägga sig så sent heller för man måste ju upp nästa dag och va på alerten.
Livet består av för många måsten känner jag, jag vill ta en dag i taget och leva min dag som om det vore min sista, Med andra ord är jag en Spontanovic. Det var gamla tider när man hängde med Zlatan Ibrahimovic som man lärde sig det ordet. Zlatan Zlatan, du och jag.

Förresten har jag kommit över dig, inte Zlatan alltså.
Utan dig. Jag orkar inte bry mig längre, orka med någon som ska leka svår. Har inte tid med sånt. Jag har hittat en ny.
Han är så söt och är verkligen inte min typ.
Egentligen kom jag på en sak, min "typ" av killar är svin som jag hatar nu så hur kan jag säga att den här killen inte är min typ när han är raka motsatsen av alla andra jag gillat.
Det här kanske just är min typ.

Livet är verkligen för kort för att inte göra det man vill och inte vara med den man vill så nu gör jag en spontanovic och lägger ut en kontaktannons.

Ensam tjej söker:
En kille med brunt hår, ej blont och inte svart. Brunt.
Du ska ha fina ögon, ha ett arbete, spelar ingen roll egentligen vad det är för arbete bra du inte ligger i soffan och kollar på Ring-a-ling hela dagarna.
Du ska kunna klä dig, vita byxor och fula skor går bort på en gång.
Du ska kunna prata, du ska vilja prata, det har tydligen blivit en trend och inte göra det. "ey bre" och du flyger direkt.
Du ska inte vara kvinnlig av dig, det är jag som ska måla mina naglar , sminka mig och gå i högklackat, inte du.
Du ska vara mogen av dig men inte stel för det.
Juste, har du hårigt bröst, ta dig tid och vaxa det innan du skickar in svar till annonsen.

Oj, vad många krav det blev.
Men men ska det vara så ska det vara.

                                         

Dagens numero 2

Happy Lucia, I suppose=)



Dagens...


LÅT: Counting Crows - Mr. Jones


Believe in me.
Help me believe in anything.


Morgondöd.

Jag har varit nervös hela natten, somnade två, vaknade fyra. Jag går upp och sätter mig och pluggar. Jag känner inte mitt huvud men jag vet bara att jag är hungrig, det är jag iofs alltid.
Idag gäller det, på liv och död, jag måste klara det här.

Nu gäller det era jäkla utbudskurvor, nu fan ska ni sitta där i skallen utan att skapa problem för stackars mig.
Vi skulle på julmarknad idag efter min tenta, ska jag vara ärlig så kommer jag nog inte orka det. Jag mår illa för att jag är så trött..

Ikväll är det julmiddag som gäller. MMMM mums säger jag.

Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara. 
                                                        
                                                 

Ps. Jag vil bara säga att jag pluggar den svåraste utbildningen.

Min dagliga dos

Jag har inte bloggat idag och jag vill inte vara en hycklare...men klockan är 03:15 och jag ska på julmiddag imorgon (veckans höjdpunkt) så jag känner att jag måste vara utvilad. Jag är så j*vla sugen på köttbullar, prinskorv, rödbetssallad och hela köret....kommer antagligen drömma att jag hånglar med en senapssill inatt...I FINK ITS TIME TOO SLEEP NOW.
Sov gott!

xoxo zyäö
J




Godnatt Sweden *gäsp*

Klockan är faktiskt inte sen alls, men för vissa av oss handlar sömn inte om vad klockan visar, utan när vi känner oss utmattade och rent av dead. Jag vill bara säga att jag hatar mitt hår, för just nu ser det ut som en franskmans pubeshår blandat med seriöst obegåvade dokusåpa "skådespelare"( ni vet vilka jag menar) John från Days of our lives. Seriöst talat så tror jag inte att den där mannen vet att han ska agera framför kameran, det tar cirka 5-10 minuter innan han öppnar sin käft och sedan tar det ytterligare 5-10 minuter för honom att komma på hans replik och sen tar det ytterligare 5-10 minuter att verkligen säga sin replik, vilket oftast resulterar i en rappakalja med ordbajs och en schimpans vid namn Daisy, vaaaah? Ja precis Ladies & Gentleman I present you Black, John Black to be exact.


Godnatt Sverige och Godnatt U.S.A=)




Hmm Is it Stefano?

Fack it är först med allt!

                                          



GRATTIS KEVIN!

..........................Idol-låten sög förresten.

ÅÅkaaa pendeltåg, im a looser baby, so why dont you kill me?

Jag har insett att mitt liv handlar om att pendla.Jag åker tunnelbana på morgonen för att komma till skolan, jag åker tunnelbana för att åka hem från skolan, jag åker tunnelbana från skolan till jobbet, jag åker hem från jobbet, jag åker till solarium, jag åker till stan, jag åker för att träffa vänner, Jag åker f*n överallt.
Tänk om jag hade lagt ihop all den tid jag åker tunnelbana, det hade säkerligen blivit uppåt 30% av mitt liv, under tiden dom andra 70% äter jag. Det är livet.

Vad får egentligen kompisar att hålla ihop? Många skulle ha svarat ärlighet, umgänge, sällskap o annat skit. ( det är egentligen inte skit)
Min umgängeskrets har alltid hållit ihop av en sak. Och det är Mat!! Mat Mat och åter mat! Vi har egentligen inget och prata om, om vi inte äter, det är med maten allt snack kommer igång. Det kan vara allt från dippa morötter till thaibuffé som man blir dålig i magen av. ( Jag vet att ni andra också blir det)

Appropå thairestauranger.
Varför har dom alltid så ful inredning på sådana rstauranger. Allt är i rött , grönt och andra hemska färger. Möblerna är typ dränkta i glögg eller nåt annat vinrött, allt är typ polerat med sko kräm för att allt ska blänka så mycket som möjligt. Maten ligger i tråkiga mat-salsbyttor och som vanligt bland efterrätterna finns alltid cocktailfrukter med vaniljglass från Lidl som smakar mer is än vanilj.
Har man tur kan man få betala 148:- och då ingår "Friiiiiteraaaaaaaad banaaaaaan med glaaaaaaaaaassss" Ni måste höra det.

Nu är det dags för plugg. Fredagkväll, jag vet vad ni tänker: "Vilken nörd som pluggar på en fredag"
- Nej jag är ingen nörd, jag är cool, för det är en omtenta.

                             

Twinkle Twinkle

Jag har ont i huvudet, och jag kan inte glädjas för det är Fredag idag, det ska ju vara den roligaste dagen på veckan eller hur? But no! Det är det inte idag, idag är nämligen ingenting kul, inte kul att äta favorit maten som håller på att tillagas, inte roligt att ta det lugnt och göra ingenting(gör det annars ändå). INGET ÄR KUL!, ja jag vet att det blir vad man gör det till, men jag kan tyvärr inte som en ensam individ, göra det till något kul när alla andra är pooff borta!

Jag har världens sötaste låt på just nu, och den får en att bli glad/ledsen, man blir glad för att låten är söt men man blir ledsen för den okända killen som sjunger den gör låten sorlig och man tänker bara på en massa sorg och allt man inte har bla bla, jaa ni vet=). Det där tomrummet bara vissa människor kan fylla, det där tomrummet som  är svårast av alla att fylla, för även om du fyller det igen med en massa skit, så försvinner det så småningom och du blir återigen tom. SÅ my point är att man måste lära sig att hitta det där speciella att fylla tomrummet med, du vet, that special one, du vet den du vill ha men kan ej få, JA PRECIS. Han kan fylla igen mitt tomrum, men kommer han någonsin? mhhhm!

Så frågan är då, Vad gör man, utan att få sig själv ledsen?

Dagens Buhu


Det är inte lätt det här!

Smal?

Appropå inget. Buffalos måste vara det fulaste som finns, vem designade egentligen den skon? En hög ful platå sko i plast är en mardröm, okej att tjejer använde dom( det är egentligen inte okej men...) tänk att killar använde dom. Det är fan värre fast om man tänker efter så är buffalon ett stöd till dagens killar, är det någon annan än jag som märkt att killarna blivit kortare än tjejerna. Killarna har nästan tagit över tjejernas Size Zero i kroppsstorleken också. Jag sitter oftast på tunnelbanan och kollar ner på mina lår som ligger pladask på stolen, speciellt i tights eller strumbyxor. Och så vrider man blicken 45 grader och ser att killen brevid dig har knäskålar som sticker ut ur jeansen. Vart är världen påväg. Snälla snart är det väl vi tjejer som ska ut i krig och försvara vårt land, vare sig det kommer gå till med vapen eller med våra lackiga kuvertväskor. Anledningen till att alla tjejer i Hollywood vill se ut som rangelben är pågrund av att killarna blivit så smala.



Shakira + Jean Pierre = Darin


Ni trodde ni hade en definition på gay....men då hade ni inte sett Darins mjuka, juckande rörelser och hans otroligt charmiga spanska uttal...JAG VILL DÖ...haahhahahahahahahaha

Att han är smal som en fransyska och har basker är bara gräddet på moset.




Hej....Hej då!...VAH?

Jag förstår att människor är på olika sätt och att man inte delar samma beteende alla gånger, men exakt vad är det du försöker göra när du får mig glad genom respons och sedan backa ur cirka 4-5 steg efter det, haa?? Men det är nog bra att du beter sådär halvt bizart som du gör, annars skulle jag inte ha något att blogga om=).

Du är faktiskt söt även fast du beter dig som en get på okänd mark, ja precis du är svår att ogilla, du är som det där fåret på Tele2, adorable!



Comeback

Nu är jag äntligen tillbaka, jag gör en comeback....som troligtvis skapar lika stor grad av anti-hysteri som för NKOTB (New kids on the block) som fick för sig att efter 14 år uppstå ifrån de döda....seriöst grabbar...er storhetstid var i början av 90-talet...vad hade ni tänkt er?..att tjejer fortfarande gillar killar med magtröja och kepsen bakofram...ok då inkluderar jag inte S..men i alla fall...JAG ÄR TILLBAKA...lite piggare än förr men ändå inte på topp...jag har haft fullt upp den senaste veckan men jag vet inte riktigt vad jag har gjort när jag försöker summera upp allt...hhmm....har väl skjutsat folk hit och dit (fortfarande utan körkort)...gått på föreläsningar där jag tänkt på annat men sett intresserad ut....läst en bok som handlar om brottsoffer men ändå lyckats skratta åt vissa kapitel...blivit utskälld av en bitch som antagligen BOR på UNI.biblioteket med en horribel utväxt...allvarligt...om man lyckats sätta upp lappar på alla grupprum i hela biblioteket TILLSAMMANS med cheferna på bibblan måste man vara lite trött på livet...och som toppen på isberget så hade  en rysk utbytesstudent sprayat ned sig med någon baltisk Date-parfym i rummet vi skulle plugga i..OK...nu ska jag sluta klaga...de finns ju folk som har de värre...som barnen i Husby och Afrika...därför ska jag o J2 köpa ett fadderbarn tillsammans som vår gemensamma julklapp...E sa precis att man får välja hur barnet ska se ut...de känns ju lite elakt...aja...får väl ta den som är fulast...man vill ju inte att stackars ynglingen ska vara både ful och fattig..
Nää...nu e de sovdags...ska upp tidigt imorgon för att INTE lyssna på en föreläsning men för att glo på föreläsaren när hon står och tjatar om självklara saker..som t.ex. att folk som blivit misshandlade får blåmärken..såååååååååå GODNATT.

juste....haha måste bara berätta en sak...igår stod de en man vid tunnelbanan i universitetet som hade klätt ut sig till en engelsk-svensk ordbok....hahaha de va så kul...han delade ut lappar...vet inte vad som stod på dom men i alla fall...de va kul.

NLOTB
Tagen ifrån Gamla Testamentet

Det är inte lätt det här!

Det är tisdag idag, ingen skola för mig betyder det. Säkerligen har jag en del att börja läsa, men vem orkar nu när man är fri för första gången på länge? Jag har upptäckt en sak som jag varit medveten om sedan jag var lite, att min vän J har en egenskap jag vill äga, hon har nämligen en On/Off knapp som sitter cirka 5 mm från hennes aorta. Den knappen vill jag bestula, jag vill ha den knappen och jag ska ta den ifrån hennes aorta fort som fan!

Det är nämligen så att(hon kommer säkert skratta när hon läser detta och säga att det inte är sant) hon har en förmåga att kunna stänga av sina känslor när hon känner att dom är ivägen och kan lika så sätta på sina känslor igen när dom förgyllar hennes situation. Hon är delvis känslomässigt död inombords också, så det kan ju vara en orsakande bidrag i allt detta. Men det jag vill med detta är att säga att jag beundrar dig vännen min, och att jag önskar jag kunde vara mer stabil som du, inget rubbar din tillvaro och inget gör dig labil. Som rubriken befogat längst upp, det är inte lätt det här faktiskt. Vissa är födda på detta vis andra måste kämpa liv och död för att ens komma till första nivån.


Jag behöver min egen On/Off knapp, för annars kommer inget bli lätt hädanefter för mig, jag måste klara av skolan och din närvaro med ditt äckliga fina leende gör mig svag och extremt okoncentrerad. Jag tror nog allt att jag är kär, kär på riktigt som jag var en gång förut i fyra år för den där andra typen. Men han är borta nu och du har tagit över. Jag har blivit sådär äckligt kär igen, fast denna gång tror jag att jag vill faktiskt ha dig för mig själv!


xox

// S


Lilla My.




If it's not you then it's someone else, if it's someone else then I rather it be you.




Regnland

Kan det inte komma lite snö åtminstone, vad är det här för jul? Man kan lika gärna sätta på sig flip flops med shorts och hoppa i pölarna som man kan göra en regnig sommardag. Men så kom jag nyss på att det kanske är lite för kallt för det. Så snälla gör inte det. Jag såg iofs en tjej på tuben idag med ballerinaskor i tyg. Aj Aj Aj. Fryser man inte?
Jag hade hellre gått med såna där blåa påsar man har på fötterna när man är hos tandläkarn eller på sjukhus än ballerinaskor.

Jag har brist på fantasi. Mitt liv är fortfarande en dröm tills drömmen blir sann.. Eller helt förstörd.=(

Nu ska jag och Jake från 2 1/2 men sova.

God natt Sverige och alla andra länder.
Tänk dom stackarna som bor i värmen nu och slipper oroa sig för att vakna upp med snöstorm utan för deras fönster imorgon. Dom kan sätta på sig ett linne och ett par surfshorts imorgon. Men det kan ju vi göra här med kom jag på. Glömde ju tjejen med ballerina idag.


Lugn och ro.

Jag orkar inte med mig själv längre. Jag är så jäkla jobbig. Fattar inte hur mina kompisar orkar stå ut med mig. Jag har blivit galen. I dig. Inte i någon annan. Bara dig. Kan jag bara få ett svar så jag kan lugna ner mig.

Jag fick nyss klart och tydligt höra att man blir ful när man åldras. Ja, det klart man blir det. Många har tyvärr oturen att vara fula hela livet. Synd för dom.

Helt hysteriskt var inte som jag trodde. Det var ju inte alls så kul som dom utlovade, vi kanske var för gamla för det, men S tyckte det var mer än roligt. Hon tyckte det var så roligt att hon tog det som en julklapp till sig själv.

Nu ska jag pysa iväg i rymden och fortsätta jakten på betet.



X-mas



I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is...
You


Vår schöna stadsdel

T Vår schöna stadsdel. Nyår.Big Time.

Tuff dag. Skola. Jobb.bli dumpad. Plugg. Hem. bli kär. Igen. Som sagt Tuff dag.
Jag är ur svackan. Jag klättrade upp med mina julia-naglar ur den brunn jag en gång fallit ner i.  Fy Farao vad härligt säger jag.
J & S är räddningen genom allt. Utan dom. Inget jag. Inget jag. Inget dom.
Alla som hatar att somliga aldrig kan släppa sin vänskap. Dom pekar jag bara finger till.

Vi började i skolan ihop, vi förtrollade oss igenom mellanstadiet, vi förpestade de människors liv som förpestade våra, vi kommer förmodligen jobba på samma jobb, tjäna lika mycket, ha samma man, dela varandras barn, vi kommer förmodligen ha samma barnvagn med lattehållare på.

Jag säger bara en sak, mitt liv börjar nu.
Eller okej när jag fått ett svar, då börjar mitt nya liv. Mitt nya jag. Den självständiga kvinnan har dragit av sig sin mask och blottat sin blåa kropp med ett stort S på magen. Superkvinnan är här för att stanna...Åh nej jag behöver inte säga till mig själv i spegeln varje morgon hur jäkla bra jag är. Snälla som att jag inte visste det innan jag ens närmade mig spegeln. Å utseendet ska vi inte tala om. Spegeln går sönder bara jag visar min örsnibb i den.

Tack alla min fans. // Mick Jagger, Rolling Stones

Nu när vi ändå är på gång...

så kan jag faktiskt fortsätta och klaga lite till också! Vet ni hur det känns att gilla någon som behandlar en som en dörr? om det ändå vore så väl, vet ni hur det känns att gilla någon som är snäll mot en, som är trevlig mot en, och som ler mot en? Ja det är rena rama självmord ibland faktiskt. Ja jag vet att det finns massor med saker i livet som är viktigare än detta(fastän alla predikar om att kärlek är det viktigaste i livet) men okay, lets cut to the chase.

När man går upp för trappan i den kyliga atmosfären i skolan, är ilska det ändå man kan tänka, Varför är jag här?, Varför måste jag plugga nått så tråkigt?, Varför går det inte bra för mig ? etc etc etc. Då man är helt insatt i sina tankar på sin destruktiva tillvaro får man syn på något så vackert framför en, som ler. Och det här leendet får en att vilja fortsätta gå kvar och kämpa för att verkligen klara av skolan. Men det man glömmer ibland är att det där leendet är inte ditt och kan inte bli ditt heller, ja då känns skolan nästan lika underbar som det gjorde för Hiroshima 1945. Ja precis. Du anar inte hur ditt leende kan påverka någon annan, och du anar verkligen inte hur lätt det är att falla allt mer och mer in love.

Vet ni hur det känns att gilla någon som behandlar en som en dörr? Det är nästan så att jag ber om det snart!

People suck and you know it!

Varför dras man ofta in i atmosfärer med illa luktande luft? Varför känner man en skyldighet att le och vara trevlig? Sen dagen man föddes har man fått höra att livet är kort och att man inte ska älta över onödiga saker och att man alltid ska göra som man själv vill, för som sagt, du lever ditt eget liv.  Frågan är varför jag ler och är trevlig mot folk jag överhuvudtaget inte ens tycker om, folk jag jättegärna skulle vilja ge en örfil istället för ett leende. Och sen finns dom jag bara mest av allt vill ge en stoor fet kram, men vågar inte för att han kanske kommer tycka att jag är konstig. Ska det ens spela någon roll, vad han eller hon tycker?

Så här ligger det till:
E&J- vill jag ha med mig tills dagen jag dör!
P- vill jag ska vara en del av mitt liv, för jag tycker om dig så!

resterande people(ni vet inte vilka ni är)- snälla drop dead, iallafall från min åsyn.


Chockad.

Jag är chockad. Vad hemskt. Man tror alltid att man har så mycket problem men det finns sådana som verkligen har problem och inte orkar leva med dom längre. =(.. Varför kan inte alla vara lyckliga?

En vän meddelade just att thomas sabo kommer ha 20% i en smyckebutik i v-by snart. Kan detta innebära lycka för mig?

Jag ska öppna mina böcker idag. Jag ska inse att jag inte är ledig. jag behöver plugga. Behöver jag? Fy Farao jag behöver psykvård.

Som back in the days när vi var i grekland och en liten pojke skulle hoppa in i poolen och halkade på golvet. Då utbrast han "Fy Fasiken" Då kände jag mig hemma.

Trött.

Jag har kommit in i en period då jag känner mig trött hela tiden, från morgon till kväll. Men de är inte sömnbrist jag lider av de är någonting annat....någon slags mental trötthet som gör att jag känner mig helt dränerad på energi....jag orkar inte ens blunda.
Jag är trött på att ta ansvar, jag är trött på skolan, jag är trött på jobbet, jag är trött på människor och framför allt på de där fucking körkortet...så jävla TRÖÖÖTTTT.





TV and me.

Äntligen tisdag....en röd dag för oss som slaviskt följer Lauren Conrads dramatiska liv och hemmafruarna på Wisteria Lane...JA...jag snackar alltså om "The hills" och "Desperate housewifes".

Hur kommer det sig att L.C alltid är snygg i vad hon än sätter på sig vare sig de är lacktights eller blå ögonskugga...och hur kommer man undan med ordet "situation" 40 gånger per avsnitt?

Jag börjar irritera mig mer och mer på Lynette Scavo och hennes behov av att alltid lägga sig i..du vann precis din kamp mot cancer kvinna..sluta döda alla andras lycka..


 
The hills

Ett steg uppåt?

E har gått och blivit kär...hon har ju praktiskt taget redan bytt till sin ovetande mans efternamn..jag gillar att han inte har en aning om att snart...SNART...kommer hans halva fömögenhet gå till E.
Så lätt kom hon upp ur sin svacka....

S verkade ganska lycklig när jag såg henne sist...vilket är ovanligt ska ni veta....jag är stolt över henne...annars brukar det vara ombytta roller. Vi som hade bestämt att alla skulle va i svackan samtidigt...äsch...de varade i 10 minuter i alla fall.
Hur som helst....hon har också gått och kärat ner sig....och den här krabaten vet inte ens om att han er far till hennes barn...som redan fått ett namn....ett väldigt fint namn må jag säga...med många vokaler...Evelyn..ja, ni hör själva...de e vackert.

Nu e de bara jag kvar...dom har lämnat mig åt slumpen...och vi alla vet att det är slumpen som i slutändan inte får någon ägare...ingen vill dricka slumpen, man vet ju egentligen aldrig vad jag kan innehålla för äckliga bakterier.

Jag vill inte ta bli uthälld än, drick inte så snabbt...snälla.

Slumpen

Fack it.

Vi är i en svacka.... helt klart... men för att förtydliga detta....de är ingen fjantis-svacka vi snackar om..vi sitter fast..vi sitter lika mycket fast som de stackars svenska barnfamiljerna på flygplatsen i Bangkok.


Men J säger.....ingen stress, ingen stress.

Tagen ur svt.se

RSS 2.0