Probably the cutest song ever.

 

Bella's lullaby.

Varför får man inte klaga?

Om maten är för kall, och sallad för snål och smaklös, har man inte rätt till att klaga på maten utan att behöva känna sig dum och elak? Jag har betalt för min mat, jag har betalt för att få min mat korrekt tillagad och smakrik, ska jag då känna mig elak för att jag ber kyparn ta tillbaka maten och ge mig en ny tallrik med rätt lagad beställning? NO!

Detta var ett dåligt exempel, men jag är minst lika trött på folk som inte klagar än på dom som klagar. För ni som inte klagar, klagar på att vi klagar för mycket, då är ni i grund och botten, the same shit. So shut up!


Adjö, ha en trevlig lördags kväll, och klaga hur mycket ni vill på relevanta saker(definera relevant?)Ska man vara fin får man lida pin.

Appropå tidigare inlägg.
Fan vad det är jobbigt att vara "snygg". Oh jag orkar inte med alla bloggar där folk lägger upp bilder på sig själva och skriver typ " Osminkad- ser förjäklig ut" - Svaret till er är: Lägg inte upp skiten då, vi tycker att du är minst lika ful som du själv tycker att du är utan smink.
Eller folk som skriver " Osminkad" tihi typ. Ni vill bara höra : "Åhhh vad söt du är utan smink, du borde aldrig ha smink" Ha inte smink då för att du själv tycker ju att du ser så jäkla bra ut utan.
JAG PALLAR INTE MED ER...

Nej men appropå hur jobbigt det är att vara snygg. Iaf i mitt liv. Jag har insett att jag krigar för mitt utseende, åh nej det har inte gett resultat. (vill ej ha sympati)
Idag till ex: Jag solade för att bli brun så klart och för att få ordning på min hy, man vill ju inte riskera att sola utan resultat därför stoppar man i en extra tia och resultatet gör ont kan jag säga er alla. Jag är röd som en kräfta. Det fula är att jag är vit under ögonen, ser lite ut som en skidåkare på 80-talet.
Efter det tränade jag, sprang fast konditionen tog emot, det var jobbigt, det ska det vara jag vet. Efter det åt jag en "hälsotallrik" egentligen ville jag ha en fet hamburgare men "no said nicke" som J hade sagt det.
Sen bokade jag tid för plockning av ögonbryn och färgning av fransar i helgen, Fan vad det är jobbigt och vara snygg.
Tänk på alla killar, vafan gör dom? typ sätter på sig kläderna på morgonen, lägger i nån kladdig smörja i håret och sen går till skolan.
För mej tar det 30 min bara att välja kläder och det slutar alltid med att jag kommer till skolan och känner "Vafan tog jag på mig det här för"..
Jag önskar att jag vore kille ibland. eller egentligen inte. Det är kul och vara snygg. eller åtminstone försöka.

Måste man skriva om...

... dagens outfit och vad man ätit till, frukost, lunch och middag för att få läsare till sin blogg?

I guess so...

Okay

Idag vaknade jag ur en koma som varade till 12.30, och jag var fortfarande trött som en ål och stel som en gås när jag steg ur min varma säng. För att göra mig själv mindra exalterad insåg jag att jag sovit i totalt 10 timmar, vilket är för mycket och man bör trappa ner antal timmarna till cirka 8, hursomhelst. Jag tog tag i mobiltelefonen som ligger under kudden och ringer min vän E och bestämmer en lunchträff med henne at our favorite place, fortfarande i zombie-mood beger jag mig till toaletten för att tvätta ansiktet och för ett kort toabesök. När ansiktet har svalat ner och fått mindre puff under ögonen öppnar jag kylskåpsdörren och letar efter philadelphiaosten som jag ska bre på mitt fiberrika mörka bröd som jag precis lagt i toasten. När frukosten är i behåll och magen är mätt tippar jag snabbt in i klädkammaren som egentligen inte är en kammare utan en simpel vit byrå och där letar jag fort efter vad jag ska ta på mig denna Onsdags eftermiddag, ska jag vara coolkläd? eller ta det gamla vanliga som jag känner mig mest bekväm med, jeans och luvtröja`? Efter några minuter förundra och stress inser jag att jag klär upp mig enbart för min vän E och hon har ju redan sett mig i dom värsta kläderna, så jag lugnar ner sinnet och själen får åter igen energi och jag tar fram mina halvljusa jeans och sätter på mig min gråa tröja som har en rosett där framma, för att ge lite mer liv i hela outfiten. När detta är klart är det time för sminket som tar mindre än fem minuter att applicera, vilket har inget med att vara en naturlig skönhet att göra(som halva bloggerskorna här ute vill konstant påpeka) utan att jag inte orkar bearbeta foundationet på hyn mera och helt enkelt inte klumpa med mascaran tills det ser ut som att jag har en hel fet tjock ögonfranse. Anyways efter detta tar jag på mig ytterkläderna och beger mig av för att träffa min vän E, och vi äter en varsin sallad för att mätta våra hungriga magar( Ja kyckling var oxå inlkluderat i salladen). Och efter det tog dagen en mindre fart och ledde till sitt slut som tillåter mig att sitta bakom datorn och handskads med att skriva detta inlägg.
 Snipp snapp snut så var inlägget slut

Dagens food
Dagens outfit

// S

I feel gay!But I'm straight....

Jag är bäst på att....

... skjuta upp saker så mycket att dom till slut inte går att skjuta upp, för it's like over.
... klaga, klaga och sen när jag tror att det inte går att klaga mer...klagar jag ändå.
... se det negativa hos människor, aldrig tro att människor vill en väl.
... aldrig vara nöjd med mig själv, känns som att det kan gå att göra bättre ifrån sig.
... bli irriterad över små saker, som bananflugor och plankton..typ
... vara en pessimist, ta och le för en gång skull...noooo
... få panik väldigt väldigt lätt och fort som fan
... oroa mig över saker innan jag ens vet vad saker och ting handlar om, som en första reaktion till allt nytt som inträffar mig(like that's a lot)
... vara bäst på allt negativt som existerar i denna värld. Så det finns alltså vissa tillfällen i livet då man inte borde vara bäst på allt, jag vill inte vara bäst på detta kan jag ju lugnt konstatera, men ändå så är jag det!

hur bli man sämst på detta då?


Du är söt.

Med ett utseende som ditt borde du ha ett självförtroende som knäcker alla andras.
dedikerat till min vän E
Jag önskar dig det här med D(känns väldigt gay att skriva detta på en blogg) men jag ville reda ut vårt lilla missförstånd. Bara för att jag inte lyckades, betyder det inte att du ska ha samma fate.

Så ja nu kan jag sova med ett gott samvete. AJ MISS MAKRIGALOS TOOO!!!!


I miss MakriJALOS.


makri2
El palmios..
Makri
y el barios..

Är det inte dags för att klä sig fint?Det som är inne är inte fint, och det som är ute får man inte ha på sig utan att bli stämplad som Mrs-don't-know-fashion. Om jag fick välja hade jag velat ha tillbaka 60-talet, jag tycker att dom kläderna var så himla söta och användbara. Okay jag var inte född då men jag har ju sett musikvideo, och filmer på den tiden för att kunna uppskatta klädstilen. Ni vet vilken stil jag menar, halv långa icke tajta vita kjolar, med en söt liten färgad kofta, tjocka vita knästrumpbyxor, med svarta runta platta skor, lockiga toppar med stora diadem. ÅHHH! jag älskar den stilen, tycker det är jäätttefint! 80 tals stilen har ju bitvis kommit tillbaka, benvärmare, färgglada bodys(typ hela gina tricots kollektion). Nu är det dags for some 60's!!Exakt så här! wohoo=)

The loser has to fall.

Fy va länge sedan jag skrev i bloggen, S har klagat men jag har inte lyssnat...jag känner mig så tråkig på sistonde...har inte haft något att skriva. Idag har jag spelat Mario Kart med min lillebror och S...det var ganska trevligt förutom att jag alltid kom sist....min lillebror retade mig...men S backade upp mig och sa att jag skulle köra mitt eget race...jag följde hennes råd men kom sist i alla fall.

Efter några timmars spelande så bestämde vi oss för att kolla på skräckfilmer....Hypercube och Cabin Fever....de var de två sämsta filmerna jag sett i hela mitt liv...I Hypercube hade man samlat de 7 sämsta skådespelarna som antagligen inte ens nått upp till statistroller i vanliga hederliga filmer och lagt dom i en fyradimesionell kub....I kuben fick dom sedan virra runt i 1 timme och 30 min.... och slutet av filmen var värre än skådespeleriet...ni fattar.
Cabin Fever var lite intressantare då de kunde ploppa upp några roliga kommentarer här och var...mestadels gällande hundar....annars var den också oerhört dålig....och man visste inte riktigt om det var en rysare eller komedi...jag rekomenderar ALLA att hålla sig borta ifrån dessa två misstag till filmer.

Efter filmstunden fick jag för mig att jag skulle köpa en ny matta till mitt rum....jag frågade S om hon ville hänga med till Barkarby och hon sa glatt, JA....sen så hör jag en pipig röst från köket....då är de min kära far som också får för sig att han får följa med på våran shoppingrunda...snäll som jag är säger jag OK...jag vill ju inte få dålig karma...så off we go...Jag, S och min far som tredje hjulet....vi åker till Rusta och IKEA och kommer hem med 4 shampooflaskor, två pizzaslizes och en korv med bröd. 

Nu ska jag byta om...jag och mina kusiner ska gå o se Yes man på bio... jag har hört att den ska vara skit...men jag har två katastrof-filmer att jämföra med idag...så jag tänkte ge den en chans.

XOXO
// J


Hon är...

.... världens vackraste människa på denna planet...

Doutzen KreosOch nej, Angelina jolie, Eva mendez(så jävla fula) eller vem fan nu ni tänker på ser inte bättre ut än henne.

Hon toppar listan

Jag är pinsam...

... är något som jag har kommit fram till alldeles själv, ingen har någonsin sagt det till mig alltså, verkligen inte.. okay jo det har dom, men jag har inte riktigt lyssnat förräns en minut sedan, då jag fick en uppenbarelse. Jag är en välidgt passionerande person som blir väldigt lätt exalterad över saker ting, och dette resulterar även i att jag blir väldigt ledsen och nedstämt i ett starkt format. Alltså när jag har e.x blivit kär i någon, så ser jag nämligen bara den personen, finns ingen annan som gäller och jag blir riktigt riktigt äckligt involverad i denna förälskelse, så när det inte går bra eller som jag vill att det ska gå, känns det som att hela världen har gått under och att jag aldrig kommer att glömma honom och han är allt bla bla bla, ni vet resten själva. MEN sen, detta är ett stort MEN, så kommer jag alltid över det med lite tid och sår och inser att jag verkligen överdrivit allt till maximum och att jag faktiskt kommer över personen!. Även då detta har hänt ett antal gånger(kanske mindre än ett antal då) så räcker det ändå inte för mig att sluta bete mig på samma vis igen. För sen blir jag kär i nästa person och samma historia återspelas och jag blir exakt som alla andra gånger(även då jag säger "Nej J det är så annourlunda denna gång, har aldrig känt så här förut). Men jag känner ju ändå samma pinsamhet i slutet när allt är över, vilket betyder att jag kände samma sak som alla andra gånger i början också. Dock lär inte min hjärna till air att inte reagera på samma vis igen, utan jag går igenom samma scenarios och säger exakt samma saker och mår exakt på samma sätt. P I N S A M T, säger jag bara!!!

för tre veckor sedan var jag helt såld på honom, idags läget skrattar jag åt det, ha ha. in your face again S, där hamnar du på samma fria plats igen och känner ingen sorg!! Ja precis, jag mår bra igen och känner absolut ingenting för grabben något mera. Så i princip tills nästa gång: Du hamnar alltid ur svackan och förälskelsen lika fort som du kom in i den!Nyårslöften: Sluta klaga, Våga mer, Bli mer social, Börja träna.......... OCH LE OCH VARA HAPPY, FINNS INTE TID FÖR ATT VARA LEDSEN NÅGOT MEEEEEERA?!;)

New Moon and some shock!

Alla som känner mig, vilket kommer ner till två personer, vet att jag inte tycker om att läsa, jag hatar att läsa, för mig är läsa som att tvinga stackars barn att äta upp sina grönsaker. MEN under all medvetat hat för läsningen, har jag denna dag vaknat ur min eklips och insett att jag under loppet av fyra dagar läste ut en sån underbar roman att jag kan ej vänta på att uppföljaren ska kastas ner i brevlådan- jag talar om New Moon. Efter att jag såg Twilight på bio, blev jag besatt och var tvungen att beställa uppföljaren för att se hur det hela fortsätter och nu när New Moon är utläst väntar jag ivrigt på Eclipse som ska komma inom en snar framtid in till min lilla brevlåda, Jaaaaaaaaa!!!.

Jag har även insett en till sak, jag måste börja träna, jag har bestämt mig för att skapa mig en slim fit and smooth kropp, men även för att det är hälsosamt att träna. Så jag ska(ingen kommer tro mig) köpa ett gymkort och joina min vän E på gymmet, jag ska bli slim fit and gorgeooous så Edward kommer bli helt paff när han får syn på mig med min nya kropp, mer tränad and ever och mer inlärd om hans art- the Vampires. Oh dear god jag behöver vård!

Okay adjöö nu, jag börjar bli rädd....


Hata kollektivtrafiken

Snälla, vi har en jord som håller på att drunkna i vatten och isbjörnarna kan knappt stå kvar på sina isflak längre. Vi blir tillsagda att åka "miljövänligt". Tullavgifter läggs till bland annat för att minska trafiken ( eller egentligen påstår dom att det handlar om köerna vilket är bullshit, dom vill bara åt våra cash).
Borde det då inte vara rimligt att göra kollektivtrafiken billig att åka så vi åka många i samma vagn och andas på varandra och känner vad folk har ätit till frukost på morgonen. Nej så är det inte.
Det blir bara dyrare och dyrare och åka. Ett månadskort kostar 690 kr. Men det värsta är nog när studentrabatten på ett terminskort för studenter kostar 2500. Det står på sl.se " Köp studentkortet så sparar du 365 middagar" Aah antingen sparar vi det för att trafiken alltid är försenad så vi kommer hem försent till middagen och går och lägger oss istället eller så menar ni om vi köper 3 nudelpaket för 10 kronor och delar på 10 pers.

Och jag varnar er. Planka inte i år, det är kontrollanter överallt. Helgen innan nyår,21:15 på en fredagkväll struntar jag i och att ta med mig studentlegitimatonen för jag har bara de mest nödvändiga sakerna med mig. Tror ni inte att det kommmer in 300 kontrollanter i tåget och så klart ska dom ha studentlegitimationen, och den har jag inte med mig. Jo då ska dom beslag ta mitt kort under hela helgen så jag får hämta ut det efter helgen. Asså jag fick ryck. Är det ett skämt. jag hade ju mitt riktiga leg så han kunde se men åh nej det räckte inte.....Men som tur var bodde vi tydligen på samma gata så han var snäll och struntade i och ta det.... Igår, dum som jag var, (eller smart, tolka det som ni vill) skickade jag en sms-biljett med reducerat pris. jag tänkte" vem ska kontrollera mig"....Joo det klart det går på kontrollanter efter 4 stationer och typ blockerar dörrarna så när jag fick syn på dom fick jag typ slänga mig ut ur tåget.. Hade ju inget pers.nummer jag åkte på. Så jag fick skicka ett nytt sms (hel pris dock).....när jag väl ska hem från stan så skickar jag ett nytt sms med fullt pris igen...Utifall att.......Vilka tror ni inte går på, på vägen hem. Jo kontrollanter....Assååå vafaan....
Jag orkar inte längre....
Jag ska börja cykla....eller nejj då kanske jag får böter för att jag inte använder hjälm och för att jag glömt reflexerna hemma och inte ser ut som en lysande julgran i mörkret.

Tack på förhand. Hoppas alla på sl ser detta, Jag har lackat totalt nu.


This is the beginning of the beginning.

Jag tror att 2009 kommer bli ett bra år, mycket bättre än 08 för det var typ det sämsta året om du frågar mig. Jag började plugga, wow, gör lika mkt nu som jag gör innan, jag slutade på mitt gamla jobb, det var iofs bra. började ett nytt och slutade där med och började åerigen ett nytt där jag kommer stanna. Det är jag glad för. Jag var inte lycklig under hela året men det vände nu i december och jag kanske får en bra start på det nya året trots allt.

Jag är kär, men jag råkade lova bort mig innan jul så då betedde jag mig som jag alltid gör när någon frågar mig något jag inte vill svara på: Jag skrattar och säger typ. haha ojj så det kan gå ibland. Nej men nåt i den stilen. Jag vet att ni andra är precis likadana. Träningen har jag redan tagit tag i. Saknat det som fan.

Träning är den bästa medicinen när det gäller allt.
-Tänker du för mycket på din kille och är ledsen- gå till gymmet, pumpa högsta volymen i Ipoden och spring så fort på löpbandet och stampa som om det är han som ligger under dina fotsteg.
-Är du deppig kommer ett gympapass att få dig på andra tankar.
-Får du ångest för att du tycker du är tjock- ja då är gymmet perfekt, sitt inte hemma och gråt över att du inte gå ner i vikt, gör något åt det.
Träning kommer aldrig att funka i längden om du inte själv tycker att det är roligt, nu låter jag som BB men det är faktiskt sant.

Men det viktigaste för mig när det gäller träning är musiken som jag ska träna till. Musiken ska sprängas i hörlurarna, okej inte riktigt men nästan. Jag brukar alltid lyssna på the killers när jag ränar, speciellt om jag är sur.

Jag saknar dig som tusan, var du tvungen och bara åka. Ps Jag är patetisk, Efter J dåra.


RSS 2.0