Så nu känns det bättre:)

SKIIIIIIIIIIIIIT I ALLT, KÖR BARA!!!

Dramaqueen.

Jag älskar att dramatisera mitt liv och det skrämmer mig.

queen

Haha

HAHA, okay jag vet inte riktigt vad det är som är så skrattretande just nu... MEN HAHA ändå okay?
HAHA GODNATT
HAHAHA du är ganska inte så söt
okay love ya kiss

I WANNA BOOM BANG BANG.

(Its gonna be a bumpy ride)
rompa

Ehhh

Go and fuck a sheep or something
But I rather you fucked me...

O.K

Jag trodde magonten kom från den dåliga mjölken... men icke det här är något djupare.. något mjölk inte skulle kunna åstadkomma. Det är själsligt, kanske även känslomässigt..Men vad vet jag? När har jag någonsin haft rätt?

Trött i själen.

Jag är trött idag. Inte "jag-har-vaknat-tidigt-trött" utan mer jag har ont i min hjärna och i alla leder i min kropp. Jag försöker lyssna på folk när dom pratar med mig men jag orkar inte, jag orkar inte ens nicka för att låtsas att jag lyssnar på dom. Jag vill bara ligga här i soffan och släpa mina tunga fingrar på mitt lena tangentbord. Ikväll ska jag ligga i soffan och dricka varm oboy tills jag somnar.
Sov gott mina vänner..

Ännu en söndag men ändå inte.

Idag är det inte en vanlig söndag, idag är sista dagen på min semester vilket gör den här söndagen till en jävla förpestad sådan. Igår hade jag det ganska trevligt. Det blev en väldigt spontan lördag av öl, spansk mat, drinkar och dans till bumpy ride (en riktig lyckoboostlåt). Sedan avslutades allt med hotwings i en bil med flygtornet på Arlanda som utsikt. Där kan man verkligen fillosofera sig bort. Jaja nu ska jag äta lite frukost och sen blir de väl att gå och träna. Vi hörs babies! Puss puss:)

Hej Bloggen!

Nu var det så jääävla längesen någon bloggade hära så jag tänkte att det var dags! Jag bryr mig inte om att vi inte har några läsare (färutom oss själva) jag tycker att det är roligt att bidra med lite text och kanske en fett cool bild ändå. Idag var jag och S ute i regnet och tog en skogspromenad. Nästa gång vi ska ut igen så tar vi med oss kameran och spelar in lite twilight scener bestämde vi...det kommer bli så jävla ballt eftersom skogen i ursvik är ju så jävla identiskt skogen i tråkstaden som Bella och Edward bor i. Jaja detta var allt för idag, vi hörs imorgon! Love you guys! /J

 j


RSS 2.0